İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Baykar Milli Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

DEBATE CLUB ÖĞRENCİLERİMİZ İSTANBUL GENELİ FARKLI OKULLARDA Kİ MÜNAZARA VE HİTABET YARIŞMALARINA KATILDILAR

Okulumuz DEBATE CLUB öğrencieri danışman öğretmenleri Sevgi EROCAK ile birlikte İstanbul genelinde çeşitli okullarda düzenlenen münazara ve hitabet yarışmalarına katılım sağladır. Çok kısa bir sürede münazara yarışmalarında nitelikli etkinlikler geliştiren ve Üsküdar Tenzile Erdoğan Anadolu İmam HatipLisesinin düzenlediği TenzileOpen'24, Vefa Lisesi'nin düzenlediği VefaOpen'24, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin düzenlediği Kartal 3. Open Münazara, Bağcılar Belediyesinin düzenlediği Bağcılar Liselerarası Çaylaklar Münazara Turnuvası, Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesinin düzenlediği Münazara Turnuvası ve Şehit İlhan Varank Anadolu İmam Lisesinin düzenlediği Varank Debate ( ingilizce / Şehit İlhan Varank Debate) olmak üzere toplamda altı yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

22-03-202422-03-202422-03-202422-03-2024

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 26.03.2024 13:26 - Görüntülenme: 70